Middle Eastern Activities

 

As of January 14, this schedule will be considered final.  There may be slight modifications, but those will be posted at the Event.

 

Friday, January 24:

 

7:00 pm - 11:00 pm: Casual Hafla in "Birkastan" (Pierce)

 

 

Saturday, January 25:  (All Classes & Performances in Pierce)

 

9:00 am - 9:45 am: Class (45 min) Dances with Skirts - Skirt work from the traditional to the contemporary with Zabel

 

            15 minute break

 

10:00 am - 10:45 am: Class (45 min) Bend and stretch and warm up your shimmy with Theodora Bryennissa, called Treannah

 

            15 minute break

 

11:00 am - 11:45 am: Class (45 min) Your Perfect Frame - Arms and armwork to enhance your dance with Mistress Su'ad

 

            15 minute break

 

12:00 pm - 12:45 pm: Class (45 min) Slow, Snakey, Sinuous, Intentional Movement with Shae Rossi

 

            15 minute break

 

1:00 pm - 1:45 pm: Class (45 min) Pops & Locks with Lady Vivienne Aurelia de Lyon 

 

1:45 pm - 2:25 pm: Performances

 

•  Theodora Bryennissa (~5 min)

•  Shae (~5 min)

•  Mistress Su'ad (~5 min)

•  Eve (~5 min)

•  ZaBellies (~5 min)

•  The Beladies of Carolingia with Lord Jerryd (~10 min)

 

            5 minute break

 

2:30 pm - 3:15 pm: Class (45 min)  "Ya Gotta Keep "em Separated: Tips, Tricks and Techniques for Ensemble Drumming" with Lady Cattiva 

 

            15 minute break

 

3:30 pm - 4:15 pm: Class (45 min) Frame drum with Lord Jerryd

 

4:15 pm - 4:45 pm: Performances

           

•  Ankara Rose (~5 mins)

•  Lady Serene, Lady Erzulie, Lady Lillie von der Tann & Lord Jeryd (~5 mins)

•  Ki-Ra Luna (~5 mins)

•  Zabel (~5 mins)

•  Neylan (~5 mins)

•  Lady Vivienne Aurelia de Lyon (~5 mins)

 

8:00 pm – 12:00 am: Hafla in The Armory — All musicians are welcome to sit in.